TZM 4 TVP


WE ARE ONE PLANET Z-DAY 2011

torek, 5. januar 2010

RKC in njene pravljice

Od 22tega do 25tega Decembra sonce simbolično umre in spet oživi. Za 3 dni obstoji in se preneha premikati po horizontu.

Deviška rojstva verjetno pomenijo, da so ženske zanosile brez spolnih odnosov. Po Tarionovi teoriji so plode modificirala višja bitja. A proces so si nekdaj lahko razlagali kot deviško rojstvo..BOŽJI PLOD. Čeprav mislim, da je to možno, so lahko deviška rojstva le simbolična. A Bogov iz drugih planetov ne izključujem, ker vsekakor pojasnijo vsa človekova idiotska verovanja ob Bogu, maščevalni osebi, ki nas je ustvaril po lastni podobi. NLP-ji prihajajo iz neba, prav tako pa naš BOG.

Rešeniki so en za drugim umirali pri 33ih. Toliko mitoloških in zgodovinskih osebnosti je umrlo pri triintridesetih. Mislim, da je to tudi simbolično, ker številka 33 pomeni popolnost. Lahko rečemo, da so živeli popolno življenje. Naj razložim. Človeška zavest deluje na 33ih stopnjah. 1.stopnja = pekel, 33eta stopnja = nebesa/nirvana. Na višji stopnji delujemo, bolj zbujeni smo in naše življenje postaja urejeno. Prve stopnje so dokaj živalske in obupane narave. Življenje v razsulu. Da poenostavim; na višji stopnji zavesti deluješ, bolj si RAZSVETLJEN, št. 33 pa zato pomeni popolnost.

Od tod tudi zloglasne 33ete stopnje prostozidarstva in izredna raba svetega št. 33 v simboliki. Ampak mi tega ne smemo vedeti. Če so te osebe dejansko umrle pri 33ih verjetno v večini primerov ne drži, pomeni le da so bili popolni, delovali so na najvišji stopnji zavesti!Lahko rečemo, da so IZPOLNILI SMISEL ŽIVLJENJA.

Tomažev evangelij so skoraj v CELOTI črtali iz svetega pisma, ker v njem Jezus dejansko pridiga o notranjem templju, ljubezni do samega sebe, meditaciji, združenju moške zavesti z žensko. Jezus govori o popolnosti in Božanskosti v nas sami in njegove besede so v tej knjigi bolj podobne Budovim. Dejstvo je, da je Tomažev Evangelij verjetno edini pristen zapis o Jezusu Kristusu, iz knjige pa je črtan, ker je kontradikcija vsem načelom in dogmam RKC. Za Katoliško Cerkev sta sveta samo Papež in Bog, ljudstvo so le ovčke. No v resnici so jim druge stvari bolj svete, a pustimo zdaj to. RKC namreč vsiljuje ljudem, da lahko boga najdejo le v cerkvi, nudijo pa jim ga lahko samo župniki. Cerkev poudarja da v nas ni Boga in na nas ni nič božanskega. Ampak Jezus govori v Tomaževi knjigi prav nasprotno; učence svari, da nič ni bolj sveto od njih samih in njihove zavesti, grešiti proti svoji zavesti /sv. duhu pa je največji greh, ki jim ga nihče ne bo odpustil. Ampak to je kontradikcija Rimo-Katoliški Cerkvi, SMOM in Vatikanu. Zato so si upali iti celo tako daleč, da so cenzurirali lastnega rešenika. Oskrunili so besede človeka, katerega nam vsiljujejo na križu.. Preberite Tomažev Evangelij (se da kupit) ….splet : http://www.juliadoria.com/knjigarna/q/artikel/...

Vedno je prisotna tudi št. 12. 12 apostolov, 12 ur, 12 plemen itd. Število 12 izvira iz Zodiaka, ampak zatem stoji še veliko bolj čudovita mistično-znanstvena razlaga. Nedavno so znanstveniki odkrili v naših možganih centralni reženj, večno luč..okoli tega režnja pa je razporejenih 12 živcev. Znanstveniki pravijo, da je v centru tako močna luč, kot sonce. In to je center v katerega lahko stopimo z meditacijo, to je antena, ki nas povezuje z univerzalno zavestjo. Jezus je v Tomaževi knjigi govoril, o templju v Nag Hammad, o večni luči. Rekel je, da je v nas oltar okoli katerega je 12 sveč...le kako je lahko to vedel pred 2000 leti. Rekel je tudi ; Kdo greši proti bogu mu bo odpuščeno, kdo greši proti sinu mu bo odpuščeno, a kdo greši proti duhu v sebi mu ne bo. Mislil je sv. duha, to luč, ki so jo znanstveniki odkrili v centralnem režnju. In ta duh vrne sina k očetu.

Naj vam pokažem pravo lice sv. Trojice:

Bog Oče = Univerzalna zavest ( matrica, ki vse skupaj predvaja, po smrti se k njej v kraljestvo tudi vrnemo.

Sin = Vsi mi smo sinovi božji in v nas je skrita možnost, da postanemo Bude in Jezusi...vsi mi smo sinovi božji, to je skrivnost božjega sina!

Sveti Duh = Energija v našem centru, naša duša....Sveti duh ni nič drugega, kot božanskost v nas samih, ki jo vedno poudarjam. Po smrti se bo ta luč vrnila k očetu, univerzalni zavesti. Od tod tudi prilika, da se sin po smrti vrne k očetu v kraljestvo. In če meditiraš lahko to potrdiš z svojo izkušnjo, ker veš da res pristopiš v nek anti-materični prostor luči. Sveti duh je v nas. Še Jezus nas je opozoril, da je greh proti nam samim največji.

Torej pridemo od očeta in postanemo sin božji, ki s pomočjo svetega duha odide nazaj k očetu. In vsi imamo to možnost, ampak krščanstvo nam je vsililo te „fake“ zgodbe, ki jih ovce morajo jemati dobesedno. Ampak to kar sem vam zgoraj napisal je smisel in skrivnost religije. In ta smisel najdemo v vsakem spisu, ker vsi učijo isto, Ker sonce in njegova energija sta pomembna za naš sončni sistem in za naš duhovni obstoj; obstoj naše spiritualne energije. Tako KOT IMAMO zunanji zodiak, imamo tudi notranjega... In če notranji zodiak ni urejen zunanji tudi ne more biti,, In naši Zodiaki so zamegljeni, zaslepljeni z kapitalistično religijo,..zato bodite pravični in sočutni do sebe in do vašega templja - VAS SAMIH..ker le sami lahko najdete "boga" Vsak guru vam lahko pokaže njegovo pot, a ta pot ne bo vaša in postali boste samo suženj nekoga drugega..
Le vi sami lahko najdete Boga.
V tišini, miru.
Nihče drug vam ga ne more pokazati!

Ni komentarjev:

Objavite komentar